Beerschot wint opnieuw oefenwedstrijd op overtuigende wijze

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit Hoboken
| 1 reacties

De thuiswedstrijden van Beerschot van zondag 30 juni en zaterdag 6 juni vinden plaats op de velden van RVC Hoboken. Zij waren zondagavond dan ook de tegenstander van dienst. De Mannekes klopten hun streekgenoot met 0-6.

In elke helft kregen we ngen verschillende veldspelers, alleen doelman Lejoly en El Hadji speelden in beide helften. Drie nieuwkomers kregen een basisplaats: Holzhauser, Saint-Louis en Reda. Vorogovskiy en Sanusi maken wellicht volgende week zaterdag tegen Duffel hun debuut.

De nieuwkomers lieten zich ook opmerken. Saint-Louis opende de score op aangeven van Reda. De nieuwe rechtsachter gaf ook de assist bij de 0-2 van Placca. Saint-Louis speelde vanop rechts en assisteerde Dom bij de 0-3. Door een own-goal van de thuisploeg stond het 0-4 bij de rust.

Tien nieuwe namen na de rust, waarvan Tissoudali de meest bedrijvige was. Vier keer scoren zoals in de eerste voorbereidingsmatch lukte hem niet, al trof hij onder het laagstaande zonnetje in Hoboken toch ook twee keer raak.

Eerste helft: Lejoly, Reda, Prychynenko, Grisez, Dom, Holzhauser, Ndombasi, Brogno, El Hadji, Placca, Saint-Louis

Tweede helft: Lejoly, Dudouit, Kardes, Bourdin, Maes, Camara, De Keersmaecker, El Hadji, Bugridze, Loa Loa, Tissoudali