Hannes Van Gael vanuit Hoboken
| 1 reacties

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Beerschot realiseerde vijf transfers kort na elkaar. Drie van hen kwamen zondagavond in actie tijdens de oefenpot op het veld van Hoboken: Reda, Holzhauser en Saint-Louis.

Ze speelden alle drie in de eerste helft en lieten enkele aardige dingen zien, weliswaar tegen een tegenstander die nog niet aan de voorbereiding is begonnen.

Reda Halaimia

De rechtsback werd verdedigend nauwelijks onder druk gezet en kon zich op offensief vlak uitleven. De assist bij de 0-2 kwam achter zijn naam. Doelman Mike Vanhamel noemt hem een "moderne rechtsback" die "voortdurend op de helft van de tegenstander te vinden is". We zijn benieuwd hoe hij het gaat doen tegen betere tegenstanders.

Raphael Holzhauser

De Oostenrijker speelde alsof hij al jaren het shirt van Beerschot draagt. Steeds aan het coachen, veel rust aan de bal met veel overzicht en meteen alle hoekschoppen links en rechts opeisend. "Ik gaf al veel assists met corners en scoorde al veel op vrijschop", reageerde hij bescheiden. In de 45 minuten tegen Hoboken lukte het echter nog niet.

Dylan Saint-Louis

Zes minuten, meer had de aanvaller van Beerschot niet nodig om te scoren voor zijn nieuwe club. Hij deelde ook nog een assist uit. Saint-Louis liep goed en oogde bijzonder snel. "In ons systeem komt hij als rechtsvoetige goed tot zijn recht op links. Hij kan naar binnen snijden en ging ook soms buitenom", was Vanhamel enthousiast over de linkerflankaanvaller.