De beste speler in de JPL krijgt geen enkele concrete aanbieding: "Soms vind ik dat wel gek"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 109 reacties

Hans Vanaken blijft ook komend seizoen - waarschijnlijk - gewoon bij Club Brugge

De beste speler in de JPL krijgt geen enkele concrete aanbieding: "Soms vind ik dat wel gek"
Foto: © photonews

Hans Vanaken heeft zowel collectief als individueel alles gewonnen wat er te winnen valt in België. De meeste spelers zijn dan nu naarstig aan het zoeken naar een buitenlandse club. Niet Vanaken, die neemt het allemaal zoals het komt. En als het Brugge blijft... So be it!

Vanaken is ook deze zomer niet aan het spitten om ergens een club te vinden. "Een vertrek is niet aan de orde omdat er op dit moment gewoon geen concrete aanbiedingen zijn. Interesse van Sevilla? Ja, dat heb ik ook gelezen. Maar ik heb helemaal niets van hen gehoord. Bij Club Brugge heb ik nog geen enkele concrete aanbieding van een andere ploeg gekregen, laat staan moeten weigeren", zegt hij in Het Nieuwsblad

Toch wel vreemd voor een tweevoudige Profspeler van het Jaar, Gouden Schoen én Belgisch international. “Soms denk ik daar wel over na en vind ik het best gek is dat er niets concreets is. Maar het zij zo, ik kan daar niets aan veranderen. Als andere ploegen mij willen, hoor ik het wel."

Ik weet ook dat geen enkele buitenlandse topclub die voor de prijzen speelt me zal komen halen

Vanaken blijft zich goed voelen in Brugge en zegt nooit om een transfer te gaan schreeuwen. Ook een mooie transfer als die van Wesley zegt hem immers niet veel. "Hij is natuurlijk een pak jonger dan ik. Maar ik zou het niet doen, neen. Ik speel te graag voor de prijzen. Als er een ploeg komt, moet die goed voetbal brengen. Maar ik weet ook wel dat geen enkele buitenlandse topclub die voor de prijzen speelt mij zal komen halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties