🎥 Nasri maakt zijn intrede bij Anderlecht: "Tegen Genk wil ik er staan, ik wil kampioen worden"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 9 reacties

Anderlecht stelde maandag Samir Nasri officieel voor

🎥 Nasri maakt zijn intrede bij Anderlecht: "Tegen Genk wil ik er staan, ik wil kampioen worden"

Samir Nasri is maandagnamiddag officieel voorgesteld bij Anderlecht. De ex-speler van onder meer Arsenal en Manchester City heeft duidelijk honger om er aan te beginnen bij paars-wit.

"Het doet mij heel veel plezier om hier te zijn", begon de Fransman op de persconferentie. "Ik ben erg opgetogen met het project dat Vincent mij heeft voorgesteld. Ik wil mijn ervaring van bij Arsenal en Manchester City overbrengen op dit jonge team. Ik wil een verlengstuk zijn van Vince op het veld en kwaliteit toevoegen."

"De onderhandelingen hebben niet lang aangesleept. Ik wilde in Europa blijven en in een interessant project stappen. Familiaal was het beter om in Europa te blijven. Ik kijk er naar uit om samen te werken met Vincent, die ik als een vriend beschouw. Onze relatie was altijd goed. Vince maakte mij wegwijs bij City, het respect is er al lang."

Nasri toonde zich uiteraard erg ambitieus. "Natuurlijk wil ik hier kampioen worden. Ik ken de competitie al redelijk goed. Ik weet dat Club Brugge en Racing Genk sterk zijn. Ook op fysiek vlak. Standard heeft zich ook al serieus versterkt."

"Wij moeten er voor zorgen dat we klaar zijn tegen de play-offs. Maar persoonlijk wil ik er al staan tegen het begin van de competitie. Ik krijg een individuele voorbereiding. Tegen de vijfde wedstrijd (op het veld van Racing Genk, red) beginnen de zaken serieus te worden. Dan wil ik er staan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties