Vargas stond ooit dicht bij Antwerp: "Maar van zodra we aan tafel zaten, wilden ze dingen veranderen"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 8 reacties

Ronald Vargas had ooit een mondeling akkoord met Antwerp

Vargas stond ooit dicht bij Antwerp: "Maar van zodra we aan tafel zaten, wilden ze dingen veranderen"
Foto: © photonews

Ronald Vargas is gebrand om bij KV Oostende te vlammen. Na omzwervingen over heel de wereld koos hij voor een terugkeer naar België, waar hij eerder voor Club Brugge en Anderlecht speelde. Maar hij had al vroeger kunnen terugkeren.

Vargas speelde ook bij de Newcastle Jets in Australië, maar toen hij zijn keuze moest maken had hij ook twee aanbiedingen van Belgische clubs op zak. KV Oostende was toen al geïnteresseerd, maar ook Antwerp

"Daar trainde ik een paar keer mee. Er was ook een mondeling akkoord met hen. Ik wilde ook heel graag: ik gaf alles op training om te tonen dat ik er klaar voor was. Maar van zodra we aan tafel gingen zitten om een en ander concreet te maken, wilden ze een aantal zaken aan het contract veranderen", verklaart hij in S/V Magazine.

"Dat vond ik niet erg professioneel. Ik vond het ook riskant om nog verder te trainen zolang er niks getekend was. Uiteindelijk heb ik er twee dagen getraind, maar de derde dag zei ik: nu ga ik naar huis tot wat we afgesproken hadden, ook op papier staat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties