Preud'homme: "Op deze manier is het moeilijk om ons voor te bereiden op het nieuwe seizoen"
Arjen T'Sjoen
| 1 reacties

Michel Preud'homme over de competitiestart en Europees voetbal

Preud'homme: "Op deze manier is het moeilijk om ons voor te bereiden op het nieuwe seizoen"
Foto: © photonews

Michel Preud'homme is samen met Standard zich al enkele weken aan het voorbereiden op het nieuwe voetbalseizoen. "We weten niet wanneer het seizoen start en wanneer we Europees gaan spelen, ik laat het gewoon op mij afkomen."

Nadat Beerschot een eenzijdig verzoekschrift indiende dreigt de competitiestart in gevaar te komen. In een interview met Sporza had Preud'homme het over de zaak: "Het is spijtig want op deze manier is het ook voor ons moeilijk. We weten niet wanneer we Europees voetballen en wanneer de competitie start."

Verder had Preud'homme het ook over de voorbereiding van zijn Standard: "Het is niet makkelijk om te zeggen hoe ver we nu juist staan. We proberen ons zo goed mogelijk voor te bereiden. De sfeer is goed en de werklast is hoog."

"Dit seizoen moeten we er uiteraard altijd bij zijn in Play Off I. Ik ga niet over de titel spreken, er zijn nog vijf of zes clubs die denken zoals ons. Wanneer we niet te veel pech kennen en de meeste spelers blijven fit dan zullen we ooit wel meedoen voor de titel en voor prijzen", sloot Preud'homme af. 

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties