Bölöni voor aanvang voorronde Europa League: "Op dat vlak staat Viitorul verder dan wij"
Simon Wauters
Simon Wauters
| 26 reacties

Laszlo Bölöni vreest dat Antwerp een vette kluif zal hebben aan Viitorul

Bölöni voor aanvang voorronde Europa League: "Op dat vlak staat Viitorul verder dan wij"
Foto: © photonews

Hoewel het nog steeds niet zeker is of ze wel moeten spelen, bereidt men zich bij Antwerp voor op de wedstrijden tegen het Roemeense Viitorul. Voor coach Laszlo Bölöni wordt het een speciale ontmoeting.

De Roemeense coach begrijpt de hele situatie niet zo goed.  “Het is moeilijk te vatten”, aldus Bölöni tegenover Het Laatste Nieuws. “De instantie die de competitie organiseert en de regels opstelt en dus ook de straffen uitspreekt, doet dat blijkbaar op een andere manier dan de UEFA. Daar kan ik niet goed bij.”

“Ik wou de wedstrijden tegen Viitorul eigenlijk niet spelen. Niet omdat ik niet terug wil naar Roemenië. Ik heb er nog altijd een huis en ga er geregeld op vakantie, maar ik weet nu al dat zij het gaan zien als een wedstrijd tegen mij - één van hen - en dat is niet bepaald in ons voordeel.”

“Ook het feit dat bij hen de competitie al aan de gang is en bij ons niet, dat is zeker geen bonus. De oefenmatchen die we speelden zijn één ding, maar echte wedstrijden waar er van enige druk sprake is, hebben we nog niet gehad. Dat vergt specifieke trainingen. Op dat vlak staat Viitorul dan ook al verder dan wij.” 

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties