Jimmy De Jonghe vertelt over zijn overgang van Beerschot naar Lokeren: "Het is jammer hoe ze het hebben afgesloten"
Nils Wens
| 20 reacties

Jimmy De Jonghe vindt het jammer hoe Beerschot het heeft afgesloten

Jimmy De Jonghe vertelt over zijn overgang van Beerschot naar Lokeren: "Het is jammer hoe ze het hebben afgesloten"
Foto: © photonews

Jimmy De Jonghe speelt nu al enkele weken bij Sporting Lokeren. Hij doet het goed in de voorbereiding en hij lijkt een basisplaats binnen te hebben voor het komende seizoen. Ook zaterdag tegen Zulte Waregem stond hij in de basis.

De Jonghe voelt zich goed bij Sporting Lokeren. "De overgang verliep vrij goed. Het was in het begin even afwachten wat Beerschot met mij en Tom Van Hyfte ging doen. Het is een beetje jammer hoe ze het hebben afgesloten."

Hij vindt dat Beerschot het anders kon aanpakken. "Ze hadden het op een andere manier kunnen doen, maar ik heb er niet te lang bij stilgestaan. Ik heb snel de overstap naar Lokeren kunnen maken. Het is vlot gegaan en ik ben snel geïntegreerd in de groep."

Periodetitel

Jimmy De Jonghe wil met Lokeren vol voor een periodetitel gaan. "Ik ga er vanuit dat het 1B zal worden, dus we moeten bovenin meedraaien en zeker een gooi doen naar een periodetitel. Van daaruit zullen we verder zien."

De Jonghe verwacht veel concurrentie voor de titel. "Ik denk dat we het komende seizoen toch met 4 à 5 ploegen vanboven zullen strijden. Het gaat nog moeilijker worden dan de voorbije twee jaar, dus het zal spannend zijn en op details aankomen. Je kan het nooit voorspellen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties