Beerschot-supporters over de selectie van komend seizoen: "Ze is misschien nog wel sterker dan die van de voorbije twee jaar"
Arjen T'Sjoen
| 41 reacties

Vooral de Oostenrijker Holzhauser maakt indruk bij de Kielse Ratten

Beerschot-supporters over de selectie van komend seizoen: "Ze is misschien nog wel sterker dan die van de voorbije twee jaar"
Foto: © Leo Stolck

Na een sterk seizoen zag Beerschot enkele belangrijke spelers vertrekken. Intussen kwamen er ook al heel wat nieuwkomers bij. Volgens supportersfederatie Purple Reign is de huidige selectie misschien wel sterker dan die van vorig seizoen.

Met ondermeer Jan Van den Bergh, Tom Van Hyfte en Dante Vanzeir zag Beerschot heel wat kwaliteit vertrekken tijdens de zomermercato: "Dat waren uiteraard wel spelers die hun waarde voor de club meer dan bewezen hebben. Ze waren allemaal van cruciaal belang in het behalen van de promotiewedstrijden, maar ik denk dat de juiste vervangers er staan."

Zo verwachten ze bij Purple Reign ook geen grote versterkingen meer: "De nieuwe namen zijn er en worden op dit moment volop ingepast. Het zou kunnen dat er wel nog iets zal bijkomen, maar de basis ligt er wel al. Stijn Vreven is een goede groep aan het smeden."

Beerschot kende tot nu een goede voorbereiding, de Mannekes verloren nog geen enkele wedstrijd: "De voorbereiding op het nieuwe seizoen is echt veelbelovend. De vorige kern heeft het uiteraard uitstekend gedaan, maar zowel qua gestalte als voetballend vermogen ziet het er echt goed en misschien wel beter uit voor dit seizoen. Vooral de Oostenrijker Raphael Holzhauser springt er toch wel uit. Ook het defensieve blok staat er gewoon echt al goed, we krijgen in de voorbereiding voorlopig geen doelpunten tegen." 

In de oefencampagne oefent Beerschot verder nog tegen Panachaiki en Panathinaikos. 

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties