Gent davert op Sint-Baafs voor mannen én vrouwen: "Supporters worden heel belangrijk dit seizoen" en "Nog nooit meegemaakt"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Gent
| 5 reacties
Gent davert op Sint-Baafs voor mannen én vrouwen: "Supporters worden heel belangrijk dit seizoen" en "Nog nooit meegemaakt"
Foto: © photonews

De spelersvoorstelling van de spelers en speelsters van KAA Gent was een groot succes. Voor Jess Thorup, T1 van de mannenploeg en twee aanwinsten van de vrouwenploeg (Nina Stapelfeldt en Nicole Studer) was het de eerste keer dat ze het podium mochten betreden op Sint-Baafs.

"Het is echt fantastisch wat de stad samen met de club doet. Dit bewijst nogmaals dat we echt een grote familie zijn, zo hoort het", aldus Jess Thorup. "We zijn niet de club met het grootste geld, maar we hebben wel veel fans en iedereen trekt aan hetzelfde zeel."

"De burgemeester staat hier naast ons en helpt ons, ik hou ervan wat we doen. Onze supporters gaan heel belangrijk zijn in dit seizoen. We willen met hen het hoogst mogelijke halen in deze competitie en zij kunnen ons zeker ondersteunen."

Vorig jaar had Thorup al een goede band met de supporters: "Ik wilde hen altijd bedanken voor hun steun. Nu kan dat ook eens op een podium, we willen een stabiele factor worden en de twaalfde man gaat daarbij van grote waarde zijn."

Nieuwkomers vrouwenploeg onder de indruk

Bij de vrouwenploeg keken twee nieuwe, Zwitserse gezichten dan weer hun ogen uit bij het zien van al de supporters op Sint-Baafs: "Ik heb nog nooit zo'n presentatie gehad in ieder geval", lachte Nina Stapelfeldt - die overkomt van FC Twente. "Dit is echt een heel leuk gevoel."

"Dit is echt wel groot ja", pikte Nicole Studer in. "Het is echt prachtig. In Italië had ik wel eens een kleine presentatie, maar al dat volk ... Dat doet toch wel iets. Het is iets dat ik nog nooit heb meegemaakt. Echt cool."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties