Beerschot-man begrijpt er nog steeds niets van: "In Rusland of Oekraïne was KV Mechelen gezakt naar de laagste afdeling"

Beerschot-man begrijpt er nog steeds niets van: "In Rusland of Oekraïne was KV Mechelen gezakt naar de laagste afdeling"

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Beerschot begint aan het seizoen in 1B met een gevoel van onrechtvaardigheid. De Ratten waren er op ingesteld om in 1A te gaan voetballen. Het ongeloof over de beslissing is nog steeds groot in de spelerskern.

Voor Denys Prychynenko is het de vierde keer dat hij een promotie naar 1A mist. "Dat we opnieuw in 1B moeten starten, komt wel zwaar aan. Met WS Brussels werd ik kampioen, maar wegens licentieproblemen mochten we niet promoveren. Met Beerschot incasseerden we zowel tegen Cercle als tegen KV Mechelen een doelpunt in de laatste minuten van de finale", klinkt het in GvA.

"Via de groene tafel leek het dat we de plaats van KV Mechelen in 1A mochten innemen, maar ook dat ging niet door. Ik ben iemand die snel de knop kan omdraaien, maar als ik mijn vrienden in Oekraïne of Rusland vertel wat Beerschot is overkomen, snappen ze er niets van. In hun competities valt matchfixing ook wel eens voor. Als er dan bewijzen zijn, is de straf gewoon degradatie naar de laagste afdeling. Dat zoiets in België ongestraft kan blijven, is voor hen niet te begrijpen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties