OFFICIEEL: Makélélé keert terug bij Chelsea
Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 0 reacties

Claude Makélélé gaat terug aan de slag bij Chelsea

OFFICIEEL: Makélélé keert terug bij Chelsea
Foto: © photonews

De voormalige defensieve middenvelder van de Blues keert er nu terug. Hij zal de Chelsea-jeugd begeleiden. Nadat hij door Eupen aan de kant werd geschoven als T1, vindt hij nu een nieuwe uitdaging bij zijn ex-club.

Na Frank Lampard (manager) en Petr Cech (technisch raadgever) is het nu oude bekende Claude Makélélé die terugkeert naar het oude nest. De Congolese Fransman (46) was vrij nadat hij door Eupen aan de kant werd gezet. Bij Chelsea zal Makélélé mentor van de jeugd worden: hij gaat ze individueel begeleiden.

Onder impuls van Frank Lampard willen de Blues meer en meer gaan investeren in de eigen jeugd. Ze hebben nu al een gerenommeerde jeugdwerking, maar nog al te vaak worden de jonge talenten uitgeleend en geraken ze niet tot in het eerste elftal van Chelsea.

Makélélé zal met zijn ervaring proberen om de stap naar de A-kern voor de jongeren te vergemakkelijken. Bovendien zal hij ook de (vele) uitgeleende spelers opvolgen door wedstrijden bij te wonen en in nauw contact met hen te staan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties