Vreven: "Ik vond Beerschot beter dan KV Mechelen in de promotiefinale"
Simon Wauters
Simon Wauters
| 24 reacties

Stijn Vreven (Beerschot) kijkt met spijt terug en hoopvol vooruit

Vreven: "Ik vond Beerschot beter dan KV Mechelen in de promotiefinale"

Met Beerschot en Lokeren trappen vrijdagavond twee favorieten voor promotie de competitie in 1B op gang. Beerschot-coach Stijn Vreven zet zijn manschappen alvast op scherp.

“Vorig seizoen lieten we in de eerste weken te veel punten liggen”, beseft Vreven in een gesprek met Gazet Van Antwerpen. “Dat mag niet opnieuw gebeuren.”

Beerschot en Lokeren worden getipt als favorieten in 1B, maar daar wil Vreven niet van weten: “Naast Beerschot en Lokeren zijn er nog wel een aantal kandidaten voor de promotie.”

“Van de acht ploegen zijn er zes die al gezegd hebben dat ze voor een periode willen gaan. Deze reeks is nog zwaarder dan vorig jaar. Op Lommel en Roeselare na zijn alle ploegen versterkt. Op het einde van het seizoen gaan er veel ploegen ontgoocheld achterblijven.”

Beerschot speelt dus in 1B, hoewel het lang hoopte om in 1A te mogen aantreden. “Ik weet niet of het nog de moeite waard is om erover te spreken en ik wil ook geen nieuwe polemiek starten", aldus Vreven. "Voor ons kwam het nieuws onverwacht, maar de dobbelstenen zijn gegooid en we starten in 1B."

"Als coach heb ik misschien wel een andere reactie: dat is dat wij op basis van die twee promotiefinales KV Mechelen hadden moeten verslaan. Dat blijft bij mij meer pijn doen dan een rechter die ons tot 1B veroordeelt. Ik vond ons in die finales beter dan KVM. Daar hebben we onszelf tekortgedaan en dat mogen we niet vergeten. De rest is nu niet meer relevant”, besloot Vreven

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties