Boodschap van dank van hoofdaandeelhouder aan KVM-supporters: "We zijn erdoor!"

Boodschap van dank van hoofdaandeelhouder aan KVM-supporters: "We zijn erdoor!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen maakte van zijn eerste thuiswedstrijd terug op het hoogste niveau een succes door landskampioen Genk met 3-1 te kloppen. Al deed er zich ook al een bijzonder moment voor de aftrap voor. Hoofdaandeelhouder Dieter Penninckx wandelde het veld op en nam het woord.

Door het vertrek van enkele andere bestuursleden blijft Penninckx over als sterke man achter de club. "Een tiental maanden hebben jullie mij naar voor geroepen om de club door woelige wateren te loodsen", richt hij zich tot de supporters. "Terwijl de storm boven onze kop uitbrak, beloofde ik jullie dat ik hier opnieuw zou staan. Ik ben trots op jullie allemaal." 

Penninckx erkent dat het ook mede dankzij de supporters is dat het sportief zo goed draait. "Dankzij jullie onvoorwaardelijke steun maakten we schouder aan schouder een ongelooflijk seizoen mee. We zullen ons het seizoen 2018-2019 herinneren als het jaar waarin we niet één, maar twee prijzen pakten."

We slaan definitief een bladzijde om 

Dieter Penninckx

Vanwege Operatie Propere Handen doemden er ook wel donkere wolken op boven stamnummer 25, maar Penninckx gelooft dat het ergste achter de rug is. "We slaan nu definitief een bladzijde om en beginnen aan een nieuw hoofdstuk in onze prachtige clubgeschiedenis. Kakkers, ik wil jullie bedanken voor jullie steun, gedurende veel lange en soms ook wel bange maanden. Merci, gasten. We zijn erdoor!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties