UPDATE:OFFICIEEL: Overbodige verdediger van AA Gent keert terug naar de Franse competitie

Nils Wens
| 7 reacties
UPDATE:OFFICIEEL: Overbodige verdediger van AA Gent keert terug naar de Franse competitie
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

AA Gent lijkt een verdediger te verliezen aan de Franse competitie. De rechtsachter zou voor zo'n drie miljoen euro naar Montpellier trekken. Daar moet hij Ruben Aguilar doen vergeten. Aguilar trekt voor 10 miljoen euro naar AS Monaco.

Souquet staat op het punt om AA Gent te verlaten. De rechtsachter zou voor zo'n 3 miljoen euro naar de Franse competitie gaan. Daar trekt Montpellier stevig aan zijn mouw. De Franse middenmotor is op zoek naar een nieuwe speler voor die positie.

Daar speelde nu Ruben Aguilar. Aguilar kon zelfs naar de Premier League, maar die kans zou hij laten liggen. Hij wil in de Franse competitie blijven en kiest daarom voor een avontuur bij AS Monaco. 

Statistieken

Souquet was een belangrijke speler voor AA Gent. het voorbije seizoen speelde hij in alle competities samen 36 wedstrijden voor de Buffalo's. Daarin was hij goed voor 3 assists. 

UPDATE: De transfer van Souquet naar Montpellier is officieel beklonken. De Franse verdediger bereikte een akkoord met de Franse eersteklasser.

"De club wenst Arnaud te bedanken voor zijn inzet het afgelopen seizoen en wenst hem veel succes bij Montpellier", staat te lezen op het digitaal huis van de Buffalo's. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties