Reactie Simon Mignolet: "Dit team kan mooie dingen laten zien op het Europese toneel"

Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti vanuit Brugge
| 4 reacties
Simon Mignolet: "Dit team kan mooie dingen laten zien op het Europese toneel"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De tweede doelman van de Rode Duivels werd meteen tussen de palen geposteerd door Philippe Clement bij Club Brugge. Simon Mignolet deed zijn job, want hij werd niet gepasseerd tegen Dinamo Kiev.

Simon Mignolet was uiteraard blij met zijn clean sheet en er kon ook al een bedankje af voor zijn verdediging. "Ze waren erg solide en daardoor moest ik geen enkele moeilijke redding verrichten", sprak de Limburgse doelman na zijn eerste speelminuten voor Club Brugge.

Ambitieus

Bij Champions League-winnaar Liverpool zat Mignolet steevast op de bank, maar bij blauw-zwart wil de doelman weer volop in actie komen. Als het kan opnieuw in het Kampioenenbal. "Dat is de bedoeling. Iedereen in de kleedkamer wil voor het hoogst haalbare gaan en hetzelfde geldt natuurlijk voor de supporters", was Mignolet ambitieus.

"Als we toch in de Europa League uitkomen, dan is het zo, maar ik ben ervan overtuigd dat dit team iets moois kan laten zien op het Europese toneel én dat we er zullen staan in de competitie", besloot de Rode Duivel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties