"Hij hoorde iets kraken, nooit goed teken": Beerschot vreest voor lange onbeschikbaarheid belangrijke pion, maar toont ook ambities

"Hij hoorde iets kraken, nooit goed teken": Beerschot vreest voor lange onbeschikbaarheid belangrijke pion, maar toont ook ambities
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

"Als we het hele seizoen op deze manier spelen, gaan er ons weinig ploegen kloppen." Ook na het puntenverlies tegen Roeselare blijven ze bij Beerschot geloven dat het goedkomt. Al moeten ze dan ook hopen dat er vanuit de blessureboeg goed nieuws komt.

Beerschot trekt met 4 op 6 naar Leuven: "We hadden liever 6 op 6 gehad, het puntenverlies tegen Roeselare brengt wat druk met zich mee. Maar als we spelen zoals tegen hen, dan zullen er ons maar weinig ploegen kloppen", is Joren Dom vol vertrouwen. 

Seigers?

Rest de vraag: raakt iedereen fit voor de wedstrijd van vrijdag tegen OH Leuven? Saint-Louis en Maes normaal gezien wel, voor Placca (spierscheur) wordt dat een ander paar mouwen.

En dan is er nog het geval Rubin Seigers. "Ik heb schrik dat het ernstig is. Hij hoorde iets kraken en dat is nooit goed. Hopelijk valt het mee, want ik heb maar drie centrale verdedigers ter beschikking", aldus Stijn Vreven na de wedstrijd tegen Roeselare in Gazet van Antwerpen. Begin deze week volgt een scan om een en ander duidelijk te maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties