Bij Lommel SK zijn ze tevreden over hun prestatie: "We hadden de drie punten verdiend"

Nils Wens vanuit Lokeren
| 7 reacties
Bij Lommel SK zijn ze tevreden over hun prestatie: "We hadden de drie punten verdiend"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lommel SK haalde gisterenmiddag een puntje op het veld van Lokeren. In de tweede helft scoorden ze zelfs de 0-1, maar het doelpunt van Santermans werd afgekeurd. Uiteraard vond hij dat na de wedstrijd zeer spijtig.

Santermans was tevreden over de prestatie van zijn team. "Ik denk dat we zelfs de drie punten verdienden. Na twee minuten krijgen we al een grote kans om op voorsprong te komen maar dat missen we. Jammer, maar het is nu zo."

Volgens Santermans hadden ze wel controle over de wedstrijd. "Als we na twee minuten dat doelpunt maken, krijg je natuurlijk een heel andere wedstrijd. Toch hebben we de wedstrijd gecontroleerd en hebben we weinig weggegeven. Op het einde wordt ons doelpunt dan nog afgekeurd wat wel discutabel is."

Hoopvol

Lommel SK heeft haar eerste punt in 1B te pakken. Volgens Santermans is dat hoopvol voor de komende weken. "Voetballend waren we beter en defensief hebben we weinig weggegeven. Dat geeft vertrouwen richting Virton. Nu moeten we recupereren, want het zal snel zaterdag zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties