Reactie Genk staat terug onder de mensen: "Dit is een opluchting"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Beveren
| 0 reacties
Genk staat terug onder de mensen: "Dit is een opluchting"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met een mooie 0-4 overwinning op Waasland-Beveren speelde KRC Genk de twijfels -die toch al rezen na de moeilijke seizoensstart- van zich af. Ook voor Casper De Norre, die zijn eerste basisplaats van het seizoen mocht vieren, was het meer dan een opsteker.

"Ik denk dat er na die nul op zes een reactie moest komen. Met een 0-4 zege mogen we die alleszins geslaagd noemen", aldus de vleugelverdediger achteraf. "Opluchting? Die was er toch een beetje. Nu hebben we opnieuw wat ademruimte en dat deed voor iedereen deugd."

Die ademruimte was welgekomen, zeker als je de komende wedstrijden onder de loep neemt. Genk speelt thuis tegen Anderlecht en moet dan naar Club Brugge én Charleroi. Geen makkelijke opdrachten. "We moeten laten zien dat we ook in die matchen er kunnen staan."

Krampen

Tegen Waasland-Beveren liep het wel los. "Je mag het niet onderschatten, je moet toch die concentratie blijven houden." In zijn eerste basisplaats haalde hij het eindsignaal niet. "Ik kreeg na een voorzet plots kramp in beide kuiten en kreeg die er minutenlang niet uit, toen is de beslissing genomen om te wisselen. Gelukkig is het enkel een kramp."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties