Exit Custovic bij Waasland-Beveren na verlies in 'match van de waarheid'? "Ik ben geen opgever, ik wil nog 25 matchen vechten"
Clint Vens
| 6 reacties

Adnan Custovic heeft er mogelijk zijn laatste match als coach van Waasland-Beveren opzitten

Exit Custovic bij Waasland-Beveren na verlies in 'match van de waarheid'? "Ik ben geen opgever, ik wil nog 25 matchen vechten"
Foto: © photonews

Waasland-Beveren ging in de kelderkraker in het slot van de wedstrijd onderuit op het veld van Cercle Brugge. Adnan Custovic stond voor de wedstrijd al ter discussie bij de Waaslanders, maar zit na de 1 op 15 nu wel helemaal op de wip.

De Bosnische coach wou op de persconferentie na de wedstrijd geen stenen gooien naar zijn spelers: "Ik ben ontgoocheld over het resultaat, maar ik kan mijn spelers niet veel verwijten. Maar de trieste realiteit is dat we laatste staan."

Sterke eerste helft, vertrouwen zoek in de tweede

"We hebben een hele goede eerste helft gespeeld waar we de bal hadden en ook enkele kansen afdwongen. In die tweede helft was er een gebrek aan vertrouwen en slikken we toch opnieuw een doelpunt."

Cercle overklaste de bezoekers in de tweede helft met momenten, maar Custovic vond de zege toch gevleid: "Ik denk dat Cercle drie schoten op doel heeft gehad waarvan ze er ééntje prikken. Wij daarentegen hebben ook onze mogelijkheden gehad, maar vergeten af te werken. Ik denk dat een gelijkspel logischer was geweest."

Ik denk dat een gelijkspel logischer was geweest

Exit Custovic?

De druk op Custovic als T1 van Waasland-Beveren blijft door het verlies natuurlijk toenemen, is zijn positie nog houdbaar? "Er is altijd druk, maar dat wist ik en accepteer ik ook. Ik geef het maximum en meer kan ik ook niet doen."

"We hebben geen evidente voorbereiding gehad en weinig transfers kunnen doen, maar ik geef niet snel op en wil er nog voor vechten in de resterende 25 wedstrijden die ons resten dit seizoen."

We hebben geen evidente voorbereiding gehad en weinig transfers kunnen doen, maar ik geef niet snel op en wil er nog voor vechten in de resterende 25 wedstrijden die ons resten dit seizoen

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties