🎥 Tielemans en Praet helpen Leicester aan eerste driepunter, Manchester United gaat thuis de boot in na nieuwe penaltymisser

Simon Wauters
Simon Wauters
| 0 reacties
🎥 Tielemans en Praet helpen Leicester aan eerste driepunter, Manchester United gaat thuis de boot in na nieuwe penaltymisser
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Leicester City heeft zaterdag met 1-2 gewonnen op het veld van Sheffield United. Youri Tielemans en Dennis Praet stonden allebei in de basis bij de bezoekers.

De Foxes kwamen na 38 minuten op voorsprong via de onvermijdelijke Jamie Vardy. Sheffield maakte na een uur gelijk, maar tien minuten later zorgde Harvey Barnes voor de 1-2. De Foxes hebben nu vijf op negen.

Dat is één punt meer dan Manchester United. Dat verloor met 1-2 van Crystal Palace, waar Christian benteke inviel en Luka Milivojevic en Cheikhou Kouyaté (allebei ex-Anderlecht) in de basis stonden.

Jordan Ayew opende de score voor de bezoekers na een half uur. Net voor tijd leek nieuwkomer Daniel James nog een punt uit de brand te slepen voor United, maar diep in de blessuretijd smeerde Patrick van Aanholt de thuisploeg een pijnlijke nederlaag aan.

Na zeventig minuten miste Marcus Rashford een strafschop voor United. Vorige week had ook Paul Pogba al een elfmeter gemist tegen Wolverhampton. Rashford kreeg op Twitter jammer genoeg af te rekenen met racistische opmerkingen na zijn misser.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties