Hazard kijkt naar boven met Cercle Brugge: "Ik hoop dat we nu gelanceerd zijn"
Clint Vens
| 3 reacties

Kylian Hazard put vertrouwen uit de overwinning tegen Waasland-Beveren

Hazard kijkt naar boven met Cercle Brugge: "Ik hoop dat we nu gelanceerd zijn"
Foto: © photonews

Cercle Brugge kwam als winnaar uit de bus in een voortijdig degradatieonderonsje met Waasland-Beveren. Een overwinning die de troepen van coach Mercadal het nodige vertrouwen moet geven voor de rest van het seizoen.

Nochtans zag het er na de eerste helft benard uit voor de Vereniging. Cercle kreeg geen poot aan de grond en veel spelers acteerden onder hun niveau, zo was ook Hazard weinig succesvol in zijn acties: "Onze eerste helft was echt niet goed", gaf het jonge broertje van Eden toe na de partij. 

Peptalk in de rust

Na de pauze toonde de thuisploeg een heel ander gelaat: "De coach heeft ons toegesproken tijdens de rust en we hebben goed gereageerd. Ik had mijn twijfels na de eerste helft, maar meteen bij de start van de tweede helft zetten we druk en toen begon ik te geloven in de overwinning."

The only way is up

Cercle springt zo zelfs over Anderlecht naar de dertiende stek: "De manier waarop was misschien niet zo mooi, maar het belangrijkste is dat we eindelijk die eerste zege vast hebben. De supporters verdienden het. Ik hoop dat we nu gelanceerd zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties