Noubissi moet Beerschot opnieuw aan doelpunten helpen: "Ik wil er dit jaar nog meer maken"

Nils Wens
| 5 reacties
Noubissi moet Beerschot opnieuw aan doelpunten helpen: "Ik wil er dit jaar nog meer maken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De supporters van Beerschot zullen opgelucht ademhalen, want Marius Noubissi is helemaal terug. De spits moet de club opnieuw aan doelpunten helpen, want de voorbije weken was er toch een gebrek aan scorend vermogen.

Noubissi is nog altijd maar 22 jaar oud, maar toch is hij al enorm belangrijk voor Beerschot. "De aanvallers die me hebben vervangen deden het zeker niet slecht, maar misschien is er nog een gebrek aan focus voor het doel. Ik maakte er vorig seizoen dertien, maar ik wil er dit seizoen nog meer maken. Mijn doel is om de beste aanvaller in de competitie te worden", vertelt Noubissi in Gazet van Antwerpen.

Toch had hij dit seizoen ook voor een andere ploeg kunnen spelen. Voor zijn blessure was er namelijk veel interesse. "Er waren enkele Belgische en Franse ploegen geïnteresseerd. Er waren ook ploegen uit eerste klasse bij, maar door mijn blessure is de interesse wat afgezwakt."

Ambitie

Noubissi heeft een duidelijke ambitie voor de toekomst. "Ik zou graag in de Premier League spelen. Ik hou wel van de manier van voetballen in Engeland. Ik beschik ook wel over de nodige kwaliteiten, maar ik moet mijn niveau nog opkrikken en nog meer het verschil maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties