Mechelaars onder de indruk van andere revelatie: "Sterke driehoek op middenveld" en "Fysieke capaciteiten"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Schoofs, Vrancken en Peyre realiseren zich sterkte van Moeskroen

Mechelaars onder de indruk van andere revelatie: "Sterke driehoek op middenveld" en "Fysieke capaciteiten"
Foto: © photonews

Met nog altijd een derde plaats in de stand en een 11 op 18 is KV Mechelen één van de meest aangename verrassingen uit de competitie. Al is het niet het enige team dat zich wel eens kan ontpoppen tot seizoensrevelatie. Wat Moeskroen doet, is minstens even straf.

Nu KVM op de vorige speeldag Moeskroen partij gaf, heeft het van dichtbij kunnen zijn over welke wapens Les Hurlus beschikken. "Het is een goede ploeg. Die sterke driehoek op het middenveld staat er wel", merkt KV-trainer Wouter Vrancken op. "Ze hebben voorts spelers die heel krachtig zijn."

Rob Schoofs is niet verbaasd dat Moeskroen onlangs ook Achter de Kazerne goed voor de dag kwam. Na zes speeldagen is het toch al geen toeval meer wat het klassement weergeeft. "We weten dat het geen slechte ploeg is. Ze hebben niet zonder reden evenveel punten als ons."

Het is een ploeg die goed reageert 

Wat opvalt is ook de weerbaarheid binnen het team van Bernd Hollerbach. In Mechelen haalde het tweemaal een achterstand op. Thuis tegen AA Gent werd een achterstand zelfs omgebogen in een overwinning. "Het is een ploeg die goed reageert", stelt Thibault Peyre vast. "Ze hebben veel fysieke capaciteiten. Tegen ons waren ze baas in de duels en dat maakte zeker een verschil."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties