Hairemans over verzuurde relatie met Bölöni: "Hij heeft me alle mooie momenten afgepakt"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 84 reacties

Geoffry Hairemans rekent af met Laszlo Bölöni

Hairemans over verzuurde relatie met Bölöni: "Hij heeft me alle mooie momenten afgepakt"

Geoffry Hairemans heeft Antwerp verlaten. De laatste overlevende van de ploeg die de promotie naar eerste klasse kon afdwingen. Hij is een clubicoon, maar heeft het toch bijzonder moeilijk gehad. En daarvoor wijst hij maar één man met de vinger: Laszlo Bölöni.

Hairemans vindt dat Bölöni hem nooit een eerlijke kans gegeven heeft. "Hij heeft mij proberen te kraken, in de hoop dat ik mijn kopje zou laten hangen en slecht zou presteren. Zonder succes", zegt hij in Het Nieuwsblad. "In de duels waarin ik meedeed, behoorde ik tot de beteren. Dat zal hij wel spijtig gevonden hebben. Ook de dingen die hij over mij verkondigde, zoals 'Ik hou van hem' en 'Het doet zeer om hem niet in de basis te zetten', misten hun effect, ook al dacht hij dat de supporters dat wilden horen."

Geoffke Deurne Noord vindt dat Bölöni met hem speelde en dat zit diep. “Héél diep. Hij heeft me alle mooie momenten afgepakt. Slechts vier invalminuten in Play-off 1. Geen enkele minuut in de play-off-finale tegen Charleroi en ook niet vorige week tegen AZ, nochtans dé match waarin alles op het spel stond. Dat neem ik hem wel kwalijk, ja. Pas op, ik wil niet zeggen dat alles slecht was, hé. Mede dankzij hem kon ik mezelf op de Belgische voetbalkaart zetten. Maar wat er daarna gebeurde…"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties