OFFICIEEL: Ook hij wordt  niet de nieuwe aanvaller van Anderlecht: ex-speler tekent voor Partizan Belgrado  
Simon Wauters
Simon Wauters
| 6 reacties

Lazar Markovic tekende een contract voor drie seizoenen bij Partizan Belgrado

OFFICIEEL: Ook hij wordt  niet de nieuwe aanvaller van Anderlecht: ex-speler tekent voor Partizan Belgrado  

Anderlecht slaagde er in de laatste uren van de transfermarkt niet meer in om een nieuwe spits binnen te halen. Ze vonden naar eigen zeggen niemand die prijs-kwaliteit een meerwaarde bood.

Mbaye Diagne trok naar Club Brugge, Michy Batshuayi maakte al snel duidelijk wat hij van de paars-witte interesse vond en Yannick Bolasie koos voor Sporting Lissabon.

Maandagavond was er dus geen witte rook bij Anderlecht, maar een aantal fans had de hoop op offensieve versterking nog niet opgegeven. Transfervrije spelers mogen namelijk wel nog voor een nieuwe club tekenen.  

Lazar Markovic tekende dinsdagavond een driejarig contract voor Partizan Belgrado.  De club waar het voor hem allemaal begon en waar Benfica hem in 2013 voor tien miljoen euro wegplukte. 

Markovic was een vrije speler nadat zijn contract bij Fulham deze zomer afliep. Hij speelde van januari tot juni van vorig jaar voor Anderlecht. Toen zijn fysieke achterstand (grotendeels) was weggewerkt, toonde hij zich meteen een meerwaarde voor paars-wit. De Serviër is een flankaanvaller, die ook als diepe spits kan worden gebruikt. Op die manier ging de vergelijking met Bolasie dus wel op. Al speelde Markovic afgelopen seizoen amper.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties