Schotse vedette Andy Robertson krijgt kritiek en heeft geen schrik van Rode Duivels
Dennis Rosiers
| 2 reacties

Andy Robertson krijgt kritiek in zijn thuisland

Schotse vedette Andy Robertson krijgt kritiek en heeft geen schrik van Rode Duivels
Foto: © photonews

Andy Robertson, de 26-jarige linksachter van Liverpool, is zowat de grootste vedette van het Schotse voetbal. Sinds een jaar draagt hij er ook de aanvoerdersband. Robertson geeft aan dat hij moeite heeft met zijn nieuwe rol.

Robertson vertelt aan de BBC dat hij opvallend meer kritiek te incasseren krijgt dan voorheen. "Sinds ik kapitein ben, krijg ik het inderdaad harder te verduren. Maar ik kan er mee leven. Uiteraard heb ik liever dat ik geen kritiek krijg, want dat betekent dat ik een goede wedstrijd heb gespeeld."

"Maar eerlijk is eerlijk: Sommige wedstrijden als kapitein waren onvoldoende van mij.  Maar ik ben nog steeds vereerd om die band te mogen dragen en kapitein te zijn van dit land. Ik hoop vooral dat mijn ploeggenoten me een goede aanvoerder vinden.", besluit de linksachter die vorig seizoen met Liverpool de Champions League won.

Geen schrik tegen het 'beste team van de wereld'

Over de match van maandagavond tegen de Rode Duivels maakt Robertson zich weinig illusies. "Rankings liegen niet, ze zijn gewoon het beste team ter wereld. We moeten het veld opstappen zonder angst en proberen te genieten, want dat is iets wat we te weinig doen."

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties