Puntje erbij voor Lokeren en - "We zetten stap in de goede richting"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit Daknam
| 2 reacties

Jelle Van Damme niet ontevreden met gelijkspel tegen Westerlo: "Mentaal een gewonnen punt"

Puntje erbij voor Lokeren en - "We zetten stap in de goede richting"
Foto: © photonews

Lokeren heeft op de zesde speeldag haar puntentotaal verdubbeld na een draw tegen Westerlo. Ze staan nu niet meer alleen laatst, omdat Roeselare zondag een forfaitnederlaag krijgt gepresenteerd. De manier waarop het punt werd behaald was misschien niet de mooiste, maar het telt wel.

Dat ene punt hadden er ook drie kunnen zijn, maar de late winning goal van Jelle Van Damme werd afgekeurd voor een fout op de doelman. “Twee verloren punten, zeker als je hoort dat de 2-1 wel een geldig doelpunt was. Dat is al de tweede week op rij dat we bestolen worden”, verwees Davino Verhulst naar de handsbal die de 1-0 van Virton inleidde.

Gewonnen punt

Een gemeenschappelijke vijand kan de groep misschien sterker maken, maar Jelle Van Damme wijst erop dat er vooral in de week hard gewerkt moet worden. “De enige manier om hier uit te geraken is blijven werken en knokken. Alleen missen we dat tikkeltje zelfvertrouwen”, gaf Van Damme aan.

“Ik denk dat we met dit resultaat een stap in de juiste richting hebben gezet. Mentaal is dat ongetwijfeld een gewonnen punt”, aldus de verdediger die vrijdag op het middenveld werd geposteerd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties