Standard kan eindelijk beroep doen op deze twee spelers

Nils Wens
| 1 reacties
Standard kan eindelijk beroep doen op deze twee spelers

Standard is sterk aan het seizoen begonnen, maar de laatste nederlaag in Anderlecht heeft deze start een beetje geruïneerd. Er komt nu ook een zeer druk schema aan met matchen in de competitie en de Europa League. Gelukkig voor hen kunnen ze terug beroep doen op twee spelers: Avenatti en Vanheusden.

Standard zal nu om de vier dagen een match moeten spelen. Het begint op zaterdag met een reis naar Oostende, alvorens het Portugese Vitoria SC te verwelkomen in de Europa League. De Belgische bekerwedstrijd tegen Lommel staat tussen de twee competitiewedstrijden tegen Eupen en Charleroi op het programma. Om deze serie van zeven wedstrijden af te ronden, gaan de Luikse spelers naar Arsenal en vervolgens naar Antwerp. Wat een programma.

Michel Preud'homme zal dus vakkundig gebruik moeten maken van de middelen van zijn kern. Het goede nieuws is dat de spitsen Avenatti en Oularé bijna klaar zijn en dat Zinho Vanheusden goed hersteld lijkt te zijn om paar te vormen met Laifis. Avenatti en Vanheusden zitten in de wedstrijdkern voor dit weekend.

Spelers als Limbombé en Boljevic, die steeds sterker worden, zullen meer speeltijd krijgen, terwijl Collins Fai en Senna Miangue de kans krijgen om te laten zien dat ze meer zijn dan de doublures van Vojvoda en Gavory. Ze hebben soms wel eens een aantal mooie dingen laten zien, maar de concurrentie zal moeten spelen om ze naar een ander niveau te krijgen. De komende maand wordt een maand van leren voor de hele kern. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties