Reactie Thoelen kreeg steun van de Gentse fans: "Fijn om zo terug te keren"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 4 reacties
Thoelen kreeg steun van de Gentse fans: "Fijn om zo terug te keren"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Yannick Thoelen werd het een speciale avond, voor het eerst sinds zijn transfer naar KV Mechelen keerde hij terug naar de Ghelamco Arena.

"Het is altijd fijn om op zo'n manier ergens te kunnen terugkeren. Ik heb altijd een goeie band gehad met de Gentse supporters, dus dat deed wel deugd", aldus de doelman van KV Mechelen. Over de wedstrijd was hij minder te spreken. "Het was jammer, je hoopt minstens op een punt, maar na het eerste doelpunt gingen de kopjes meteen naar beneden."

Dat was veel te snel volgens Thoelen. "Het was alsof we de match al verloren hadden. Daardoor viel die tweede goal zo snel en toen was het uiteraard wél over en out. Tijdens de rust hebben we wat tactische wijzigingen gedaan en geprobeerd om er geen vier of vijf extra te slikken."

Konden de bal niet vasthouden voorin

"Het is moeilijk om hier punten te halen, dat weet iedereen." KV Mechelen kon de bal ook niet in de ploeg houden. "We weten dat ze hoog druk zetten en daar hadden we het moeilijk mee. We konden de bal voorin niet bijhouden, die jongens deden hun best, maar dit is een vaststelling."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties