UPDATE: KSV Roeselare weet donderdag of het mag spelen tegen Sporting Lokeren

Arjen T'Sjoen
| 21 reacties
UPDATE: KSV Roeselare weet donderdag of het mag spelen tegen Sporting Lokeren

Vorig weekend mocht KSV Roeselare niet aantreden tegen Excelsior Virton waardoor er met de forfaitscore verloren werd. De volgende match is een uitwedstrijd tegen Lokeren.

UPDATE: Donderdagmiddag rond 15u30 zal de club weten of het faillissement al dan niet opgeheven wordt. Volgens Het Nieuwsblad zijn er nog altijd enkele openstaande schulden. Het Roeselaarse cateringbedrijf heeft wel vertrouwen in de goede afloop en handhaaft de vordering tot faillissement niet. Wordt het faillissement donderdag opgeven dan kan KSV Roeselare vrijdag al spelen tegen Sporting Lokeren. 

De rechtbank in Kortrijk behandelt vandaag het beroep van KSV Roeselare. Op 10 september werd de tweedeklasser failliet verklaard en die ging niet veel later in beroep. De West-Vlaamse club kreeg dit weekend een forfaitnederlaag tegen Virton aangerekend.

Nu vrijdag speelt KSV Roeselare normaal gezien bij Sporting Lokeren, maar dan moet de rechter het faillissement nietig verklaren. De oorzaak is een niet-betaalde restaurantrekening van dik 25.000 euro onder het vorige bestuur. De restauranthouder stapte naar de rechtbank, maar de club besloot om afwezig te blijven. De rechter kon vervolgens niet anders dan het faillissement uitspreken. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties