Roeselare alleen laatst in 1B: "We zitten in een situatie waarin we niks meer te verliezen hebben"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit Daknam
| 1 reacties

Wouter Biebauw na Lokeren - Roeselare (2-0): "We zitten in een situatie waarin we niks meer te verliezen hebben"

Roeselare alleen laatst in 1B: "We zitten in een situatie waarin we niks meer te verliezen hebben"
Foto: © photonews

Roeselare is na de 'heenronde' van de eerste periode alleen hekkensluiter in eerste klasse B. Het verloor met 2-0 op het veld van Lokeren na een erg turbulente week. Het doelpuntensaldo op verplaatsing bedraagt ondertussen al -12 (1 voor 13 tegen).

Het fel geplaagde Roeselare begon nochtans het beste aan de wedstrijd met een grote kans voor Godwin en een schotje van Rommens, maar na de 1-0 doofde de kaars snel uit. “We stonden goed in blok en we gaven niet zo veel weg. Uiteindelijk maakten ze het verschil op een stilstaande fase”, aldus doelman Wouter Biebauw.

Een kwartje

Opnieuw een tegendoelpunt op een spelhervatting… “Daar gaan we toch iets op moeten vinden. Zo braken ze de match open. Wij kregen ook veel stilliggende ballen, maar we haalden daar helemaal niks uit.”

De rode lantaarn is nu alleen van Roeselare, maar het had nog anders kunnen lopen. “We zitten in een situatie waar we niks meer te verliezen hebben. Dit verhaal had een veel slechtere afloop kunnen hebben. Individueel en collectief zitten we nog heel ver van onze beste vorm”, verwees Biebauw naar de slechte resultaten. “Er is nog maar een vierde van het seizoen gespeeld”, bewaarde hij de hoop.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties