Ex-spits van Gent en Charleroi doet weer van zich spreken: "Ik maak een doelpunt en we winnen, dat is magnifiek"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Leuven
| 0 reacties

Jérémy Perbet toont dat hij het scoren nog niet verleerd is

Ex-spits van Gent en Charleroi doet weer van zich spreken: "Ik maak een doelpunt en we winnen, dat is magnifiek"

Er zijn zo van die spelers die altijd wel weer komen bovendrijven. De meest recente matchwinnaar van OHL past zeker ook in dat rijtje. Zijn tweede passage bij Charleroi liep aan het eind van de voorbije transferperiode ten einde. OHL kon hem tegen Lommel goed gebruiken.

De Leuvenaars speelden voor de eerste plaats, maar beten lange tijd hun tanden stuk op de bezoekers. "Er zat veel afval in ons spel", zag ook Perbet. "We leden vooral in de eerste helft veel balverlies. We gaan niet elk weekend zo winnen."

Enige lof voor de tegenstander was ook wel op zijn plaats. "Het is ook de verdienste van Lommel. Ze hebben niet enkel het spel gesloten gehouden, ze hebben ons ook dikwijls in de problemen gebracht. Ze hadden enkele situaties waarbij ze hadden kunnen scoren."

Schitterende voorzet

Perbet speelde in de slotfase dan maar de rol van reddende engel. "Wij hebben niet heel vroeg die goal gemaakt zoals we deden tegen Roeselare. Dan is het wachten tot in de laatste tien minuten. Ik maak een doelpunt en we winnen, dat is magnifiek. Het was ook een schitterende voorzet."

Het is voor het eerst dat de 34-jarige aanvaller zich bij zijn nieuwe ploeg kan onderscheiden. Voorlopig moet hij het stellen met een rol als invaller. "Ik kreeg nog niet veel speelminuten tot dusver. Het is niet gemakkelijk om in de basiself te geraken, de ploeg staat er."

Henry geen concurrent

Bovendien is Thomas Henry een straffe concurrent in de spits. "Hij heeft ook al vier doelpunten gemaakt. Ik zie hem niet als een concurrent. We kunnen ook met zijn tweeën vooraan spelen, of het nu in het begin of op het einde van de match is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties