Beerschot-voorzitter Francis Vrancken rekent op publiek: "Champagne is voor na de match"

Redactie
| 11 reacties
Beerschot-voorzitter Francis Vrancken rekent op publiek: "Champagne is voor na de match"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het bestuur van Beerschot staat vandaag ook onder druk. Na de uitspraken over 1A en trainer Stijn Vreven zou een knalprestatie tegen Anderlecht hen goed uitkomen. En daarvoor rekenen ze op hun publiek.

Dat tekende alvast present. 12.000 fanatiekelingen zullen Anderlecht mee het vuur aan de schenen leggen. En we hadden gerust nog vijfduizend tickets meer kunnen verkopen”, aldus voorzitter Francis Vrancken in Het Nieuwsblad. “Het moet een ouderwetse cupmatch worden. We rekenen erop dat het jonge, gewonde Anderlecht onder de indruk zal zijn. Zonder vijandigheid. Want ons respect voor Kompany is groot."

Vrancken heeft ook revanchegevoelens want hij dacht nu constant tegen ploegen als Anderlecht in 1A te spelen. Hij werd zelfs gefotografeerd met een glas champagne om de goeie afloop te vieren. Voorbarig bleek later...

“De champagne staat alweer klaar, hoor. Maar voor de match tegen Anderlecht durf ik toch niet te klinken op de kwalificatie. Dat is voor na de wedstrijd. En dan loten we het liefst Club Brugge in de volgende ronde. Na de gemiste promotie is het tijd om ons eens te laten zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties