Christian Benteke: "Dit is zonder twijfel de slechtste periode uit mijn carrière"

Christian Benteke: "Dit is zonder twijfel de slechtste periode uit mijn carrière"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook bij Crystal Palace lukt het voorlopig niet voor Christian Benteke. Ondanks die mindere periode, blijft hij vol vertrouwen.

Ondanks enkele lucratieve aanbiedingen, voornamelijk uit China, bleef Christian Benteke bij Crystal Palace in de Premier League. Maar het seizoen is niet gestart zoals hij gehoopt had. Amper twee basisplaatsen, voor de rest wordt hij alleen gebruikt in een rol als joker. Hij scoorde tot dusver nog niet dit seizoen.

"Frustrerend"

Zijn statistieken spreken voor zich: hij scoorde al meer dan vijf maanden niet meer. En dat beseft hij zelf maar al te goed. "Dit is zonder twijfel de minste periode uit mijn carrière", vertelt Benteke aan Sportbible.

Maar twijfelen aan zichzelf doet Benteke allerminst. "Ik ben het vertrouwen in mezelf niet kwijt, het is vooral frustrerend. Omdat ik besef dat ik ook nu nog kan wat ik vroeger kon, doelpunten maken."

Misschien komt er zaterdag wel een einde aan die lange doelpuntenloze reeks, wanneer Crystal Palace het in eigen huis zal opnemen tegen Norwich City.

La joie du buteur sur le visage de Christian Benteke, une image qui se fait rare. Mais le Diable Rouge "na pas perdu sa confiance". 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties