William Togui : "Een shock dat ik niet in de basis stond"

Kevin Vanbuggenhout Alexandre Fiammetti
Kevin Vanbuggenhout en Alexandre Fiammetti
| 2 reacties
William Togui : "Een shock dat ik niet in de basis stond"
Foto: © photonews

Ondanks dat het aan het einde van de eerste periode al met tien stond, ging Malinwa zaterdagavond met 0-2 winnen in Eupen op de tiende speeldag van de Jupiler Pro League.

William Togui viel in voor Igor de Camargo en tekende het tweede Mechelse doelpunt aan in Eupen. "Dit doelpunt is zeer belangrijk voor mijn vertrouwen en voor de ploeg", weet de Ivoriaanse international. "Zeker aangezien ik sinds mijn terugkeer in de selectie geen deel meer uitmaak van het type-elftal."

Terwijl hij zich had voorgenomen om zich dit seizoen wel in de ploeg te knokken. "Geen basisspeler meer zijn, dat is een klap. Het is in feite zelfs een shock, maar ik ben prof en dus accepteer ik de keuzes van de coach. Ik heb deze zaterdagavond nogmaals getoond dat ik mijn plaats wil heroveren. De ploeg heeft een solide prestatie geleverd en een goed antwoord gegeven op de numerieke minderheid."

Nog geen nieuwe interland

Met deze overwinning staat Mechelen voorlopig stevig in de top vijf. "Dat doet dromen, dat hadden we helemaal niet verwacht. We moeten op dit elan verder gaan." Togui blijft tijdens de interlandbreak overigens in België. "Ik heb de selectie niet gehaald. Een grote ontgoocheling, want de laatste keren kreeg ik toch een beetje speeltijd. Ik hoop er volgende maand wel bij te zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Vriendschappelijk

Nieuwste reacties