Reactie Bob Peeters viert overwinning wel zéér uitbundig: "Uiteindelijk speel je op het veld van een heel goed team"

Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Antwerpen-Kiel
| 40 reacties
Bob Peeters viert overwinning wel zéér uitbundig: "Uiteindelijk speel je op het veld van een heel goed team"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

En of ze bij Westerlo blij waren met de overwinning. De recente thuisnederlagen zijn in één klap grotendeels goedgemaakt. Bovendien is Beerschot nu echt niet meer het zwarte beest van de Kemphanen na twee zeges in de laatste onderlinge duels.

Vooral bij coach Bob Peeters was de ontlading groot. Eerst ging de hele staf al hand in hand naar de fans toe voor het typische gejuich na een overwinning. Peeters liet zich vervolgens aan het bezoekende supportersvak in zijn eentje nog eens gaan. Waarna hij ook nog eens het in Westerlo gekende 'Allemaal Samen' bovenhaalde.

Of er een reden was voor de uitbundige viering? "Ja: drie punten. Daar doe je het voor. Als je de statistieken van Beerschot bekijkt, zie je dat ze van hun elf punten er negen thuis gepakt hebben. Weinig ploegen zullen er hier punten komen pakken. Ik ben heel blij met de overwinning."

De in Westerlo immens populaire coach schat de zege naar waarde. "Ondanks de file waren onze supporters weer present. Wanneer zij je naam scanderen, is het minder dan normaal dat je naar hen toe gaat. Uiteindelijk speel je op het veld van een heel goed team. We hebben er tien keer ofzo na mekaar niet van kunnen winnen en nu behalen we er een zes op zes tegen. Voorts was er geen speciale reden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties