Interview Leuvenaar ambitieus: "Vercauteren volgend seizoen in 1A in de problemen brengen"

Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti
| 3 reacties
Leuvenaar ambitieus: "Vercauteren volgend seizoen in 1A in de problemen brengen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met vier goals en drie assists is Thomas Henry dit seizoen al belangrijk geweest in de Proximus League voor OH Leuven. En hij heeft ambities.

"Ik voel me goed. Mijn statistieken? Daar moet ik ook mijn teamgenoten voor danken. Ik leer ze steeds beter kennen, het voelt goed om samen te spelen en je ziet het op het veld dat we veel plezier hebben samen", aldus Henry aan onze redactie.

"We voelen elkaar goed aan. Dat is echt een van onze sterktes dit seizoen. We zijn goed bezig en willen deze weg verder blijven inslaan."

OH Leuven wil maar wat graag aan de leiding blijven in de Proximus League: "We willen die eerste periode graag naar ons toehalen. We moeten punten blijven pakken en niet kijken naar onze achtervolgers."

"Vercauteren? Het is voetbal, dus we begrijpen dat hij is vertrokken. Als Anderlecht op de deur klopt, dan moet je niet nadenken. Wij willen onze weg verder inslaan zonder hem. Hij zal paars-wit wel op de rails krijgen, het zou top zijn als we hem volgend seizoen opnieuw tegenkomen in 1A en we hen dan in de problemen kunnen brengen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties