'Dader' reageert na goedkope strafschop, ook forfaitzege Virton ligt nog zwaar op de maag

'Dader' reageert na goedkope strafschop, ook forfaitzege Virton ligt nog zwaar op de maag
Foto: © photonews

Union SG verloor tegen Sporting Lokeren twee dure punten in de strijd om de eerste periode. Met 'dank' aan een late strafschop voor de Waaslanders.

Ismael Kandouss was de 'dader' van dienst met een duwtje aan Said, waarna de bal op de stip ging: "Ik draaide me en terwijl ik me aan het draaien ben is er een contact met de speler van Lokeren, die daarna op de grond valt", aldus Kandouss.

"Maar het was echt geen strafschop. Ik was volop in de concentratie op mijn eigen actie en kon contact met hem niet vermijden. Het was geen duw, eerlijk: voor mij was het echt geen elfmeter, echt niet."

Heel zuur

Ook coach Thomas Christiansen vond het wel een heel lichte strafschop: "Als je voor zoiets een strafschop geeft, dan kan je elke wedstrijd heel veel strafschoppen geven. Er is altijd wel contact in de grote rechthoek. Dit voelt heel zuur aan."

De oefenmeester zag de voorbije weken al meerdere fases in het nadeel van Union gefloten worden: "Er is het geval nu, er is de niet-gefloten strafschop tegen Leuven ... Laat ons hopen dat tegen het einde van het seizoen alles in balans is. Dat Virton een forfaitzege kreeg tegen Roeselare? Natuurlijk is dat jammer, want we willen in die eerste veertien wedstrijden er als eerste uitkomen. Dat moet nu in de laatste vier matchen gebeuren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21817 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties