Barcelona komt met nieuw contractvoorstel, Messi weigert: "Zo'n verbintenis wil ik niet"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

Lionel Messi heeft een levenslang contract bij FC Barcelona geweigerd

Barcelona komt met nieuw contractvoorstel, Messi weigert: "Zo'n verbintenis wil ik niet"

Lionel Messi heeft een opmerkelijk contractvoorstel van FC Barcelona afgewezen. De Catalaanse grootmacht had gehoopt dat de Argentijn een contract voor het leven zou tekenen.

Lionel Messi is FC Barcelona en omgekeerd. De Catalaanse grootmacht haalde de Vlo in 2000 weg uit zijn thuisland. Het lijkt dan ook onwaarschijnlijk dat de Argentijn ooit voor een andere Europese club zal voetballen. 

Toch heeft Messi geweigerd om zijn handtekening te zetten onder een contract voor het leven in Camp Nou. "Het klopt dat Barcelona mij die aanbieding heeft gedaan", bekent hij in AS. "Maar ik wil geen verbintenis die mij op zo'n manier bindt."

Het klopt dat Barcelona mij die aanbieding heeft gedaan, maar ik wil geen verbintenis die mij op zo'n manier bindt

Die weigering wil echter niet zeggen dat Messi van plan is om snel te vertrekken - zijn contract in Catalonië loopt tot medio 2021 - bij de Blaugrana. "Ik voel me goed bij Barcelona. Dat kan voor het leven zijn, maar niet via een contract."

Newell's Old Boys als afsluiter?

De 32-jarige Argentijn heeft er overigens nooit een geheim van gemaakt dat hij zijn carrière op een dag zal afsluiten bij zijn geliefde Newell's Old Boys. Via een clausule in zijn huidige contract wordt dat een vrije transfer. Dat kan je HIER nog eens nalezen.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties