Marin kon zijn stempel nog niet drukken bij Ajax: "Mijn moment zal nog komen"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties
Marin kon zijn stempel nog niet drukken bij Ajax: "Mijn moment zal nog komen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De balans van 3,5 maanden Razvan Marin bij Ajax: de Roemeen stond vier keer aan de aftrap in de Eredivisie viel een keer in en bleef vier keer 90 minuten op de bank. Nog geen voltreffer dus, maar de ex-Rouche blijft optimistisch.

“Ik maakte een moeilijke aanpassingsperiode door. De eerste drie à vier maanden zijn altijd lastig als je van club verandert”, gaf hij aan op het clubkanaal van de Amsterdammers. Marin begon het seizoen als titularis en vervult nu vooral de rol van invaller. “Ik begrijp de ingreep van de coach ook wel tijdens die moeilijke periode. Daarna won het team alles.”

Sneller beslissingen maken

“Ik blijf hard werken om me weer in het team te knokken, maar het gaat steeds beter en beter”, legde hij uit. De 23-jarige middenvelder heeft ook veel aan aanvoerder Dusan Tadic. Meestal delen ze een kamer bij verre verplaatsingen.

“Er zullen nog kansen komen en dan zal ik er ook staan. De coach praat veel met me, hij zei onder meer dat ik sneller moet beslissen op het veld. Ik weet dat mijn moment nog zal komen”, besloot Marin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties