Man Unitedspeler opnieuw uitdrukkelijk aan Real Madrid gelinkt

Nico Wieme
| 1 reacties
Man Unitedspeler opnieuw uitdrukkelijk aan Real Madrid gelinkt

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Niet alleen bij Barcelona loopt het niet op wieltjes, ook eeuwige rivaal Real Madrid kent niet zijn beste seizoenstart. De Koninklijke verloor afgelopen weekend met 1-0 bij Mallorca en zakt vol twijfels af naar Galatasaray. Ondertussen wordt Paul Pogba steeds nadrukkelijker aan Real gelinkt.

Real Madrid speelt dinsdagavond in de hel van Istanboel tegen Galatasaray. De Galacticos sprokkelden tot nu toe amper één punt op zes en moeten winnen als zij na Nieuwjaar ook nog op het kampioenenbal actief willen zijn. In Madrid beseffen ze dat een kwaliteitsinjectie onontbeerlijk is om prijzen te pakken.

De voorbije zomer werd Paul Pogba geregeld in verband gebracht met de Koninklijke, maar tot een transfer kwam het toen niet. Op een foto in de Engelse krant The Mirror is te zien hoe Realcoach Zinedine Zidane en Pogba elkaar vorige week “toevallig” in Dubai ontmoetten.

“Pogba was daar voor een blessurebehandeling en ik voor een conferentie over artificiële intelligentie”, zei Zidane daarover. “We hebben gepraat. We kennen elkaar al lang, maar de inhoud van het gesprek is privé. We zullen wel zien als de mercato weer opent.”
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties