Veroordeelde ex-bestuurders komen nog steeds naar wedstrijden Achter De Kazerne: "Het is niet evident om mensen uit het stadion te houden"
Redactie
| 42 reacties

Stefaan Vanroy en Olivier Somers niet meer lid van KV Mechelen, maar wel (soms) nog aanwezig Achter De Kazerne

Veroordeelde ex-bestuurders komen nog steeds naar wedstrijden Achter De Kazerne: "Het is niet evident om mensen uit het stadion te houden"
Foto: © photonews

KV Mechelen heeft alle banden met de in opspraak gekomen bestuurders doorgeknipt. Toch zijn enkelen van hen nog regelmatig te zien Achter De Kazerne.

Dan hebben we het natuurlijk over Olivier Somers, Stefaan Vanroy en Thierry Steemans. De eerste twee schreeuwen hun onschuld nog steeds uit, maar hebben in het belang van KV Mechelen - en door hun schorsingen - geen functie meer bij Malinwa.

“Ik heb ook geen persoonlijke banden meer met hen”, klinkt het bij nieuwe sterke man Dieter Penninckx in Het Laatste Nieuws. “Ik heb daar ook geen nood aan. We willen vooruit. Ik heb veel geleerd uit die periode vorig jaar.”

Ik heb geen persoonlijke banden meer met de vorige bestuurders. Ik heb daar ook geen nood aan

- Dieter Penninckx

Toch komt vooral Vanroy nog regelmatig kijken naar de thuiswedstrijden. “Het is niet evident om mensen uit het stadion te houden. Maar wij moedigen het zeker niet aan. Integendeel. Die bladzijde is omgedraaid. Punt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties