Denkt Theo Bongonda al aan de Rode Duivels? De flankaanvaller reageert

Malik Hadrich
Malik Hadrich
| 7 reacties
Denkt Theo Bongonda al aan de Rode Duivels? De flankaanvaller reageert
Foto: © photonews

Na een sterke passage bij Zulte Waregem koos Bongonda deze zomer voor de landskampioen. Na zijn blessure groeide hij uit tot een vaste waarde in het elftal van Felice Mazzu. Mag Bongonda dromen van een plaatsje bij de Rode Duivels?

Theo Bongonda is wel degelijk bezig met de nationale ploeg, al is hij realistisch. "Ik ga niet zitten huilen als ik er niet bij ben, maar uiteraard is dat wel een doel van mij", vertelt hij aan Sudpresse. Tot dusver werd de buitenspeler nog nooit opgeroepen door Roberto Martinez.

"Ik weet dat Martinez mij al geruime tijd volgt, maar ik heb zelf nog nooit contact gehad met hem. Maar hij zal ongetwijfeld weten dat ik iets in mijn mars heb."

Euro 2020

Volgende zomer staat het Europees Kampioenschap op het programma. Bongonda zou maar wat graag dit tornooi meemaken, al beseft hij dat het enorm moeilijk zal worden om bij de definitieve selectie te geraken. "Ik wil doodgraag deel uitmaken van deze generatie. En ook van de volgende generatie, die ook nog potentieel heeft. Ik voel me er alvast klaar voor", besluit de nog altijd maar 23-jarige Bongonda.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties