Do or die voor Standard in Frankfurt? "Ze stonden niet voor niets in de halve finales van Europa League"

Jordan Horwood
Jordan Horwood vanuit Luik
| 3 reacties
Do or die voor Standard in Frankfurt? "Ze stonden niet voor niets in de halve finales van Europa League"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsenal lijkt te sterk, Guimaraes niet onoverkomelijk. De duels tegen Frankfurt zullen meer dan waarschijnlijk beslissen over wie Europees zal overwinteren in de Europa League. De Duitsers zijn favoriet en beginnen in eigen huis.

"Ze spelen typisch Duits voetbal: technisch, maar vooral heel fysiek", beseft Selim Amallah. "We gaan het maximale eruit halen, maar mogen niet de fouten herhalen van tegen Arsenal. Op zo'n hoog niveau betaal je zo'n fouten cash."

"We moeten de boel gesloten houden in het begin van de wedstrijd en de match aanvatten met de volledige focus. We moeten aanwezig zijn in de duels vanaf de eerste minuut", gaat de middenvelder van Standard verder. "Frankfurt is ook zover niet, dus ik hoop dat er veel supporters aanwezig zullen zijn in het stadion."

"Het is onze directe concurrent voor de tweede plaats. Een puntje meegraaien zou een goede zaak kunnen zijn als we naar de volgende ronde willen. We moeten ook realististisch zijn daarin", besefte hij.

Collins Fai pikte graag in: "Het is een tegenstander van een ander niveau in vergelijking met de competitie. Ze haalden niet voor niets de halve finales van de Europa League."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties