Reactie Schouterden haalt uit naar 'vallende' Saelemaekers: "Hij kan nog veel leren van Verschaeren"

Schouterden haalt uit naar 'vallende' Saelemaekers: "Hij kan nog veel leren van Verschaeren"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Je moet al veel doen om Nils Schouterden op zijn paard te krijgen. Alexis Saelemaekers slaagde daar met glans in. De duels tussen de twee waren het leukste wat de match te bieden had. "Hij kan nog veel leren van Verschaeren."

Schouterden kreeg al voor het halfuur een gele kaart na een stevig stukje comedie van Saelemaekers. "Het was een duel op het scherpst van de snee tussen ons", knikte Schouterden, die niet te spreken was over het gedrag van de jonge flankaanvaller van Anderlecht.

"Dit is een mannensport. Hij moet op dat vlak wel nog wat leren. Dat hij maar naar Verschaeren kijkt. Die krijgt een trap, springt op en doet verder om het verschil te maken. Hij zoekt om gele kaarten aan te smeren. Het is jammer, want hij is toch technisch sterk genoeg om het anders te doen. Maar ja, het hoort erbij zeker."

Nochtans haalde hij op het veld zijn schouders niet op. Zijn frustratie was duidelijk merkbaar toen hij verhaal ging halen bij Saelemaekers. "Milicevic heeft hem gekalmeerd in mijn plaats. En mij ook. Ik zit toch in een situatie waarin ik mezelf ook moet bewijzen. Ik vecht voor mijn plaats."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties