De Boeck tevreden over zijn spelers. "Na het openingsdoelpunt van Beerschot hebben ze de rug gerecht"

Nils Wens vanuit Lokeren
| 7 reacties
De Boeck tevreden over zijn spelers. "Na het openingsdoelpunt van Beerschot hebben ze de rug gerecht"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren heeft deze middag een knappe overwinning geboekt tegen Beerschot. Het werd 2-1 na doelpunten van Beridze en Hajric. Brogno had de bezoekers wel op voorsprong gebracht, maar de punten bleven dus op Daknam.

De Boeck vond dat zijn ploeg goed was gestart. “We starten goed, maar onze backs speelden veel te hoog. Het doelpunt heeft daar ook wel mee te maken. Ik ben blij dat mijn spelers daarna de rug hebben gerecht.”

Toch is er iets dat wringt bij De Boeck. “We moesten in de tweede helft de wedstrijd sneller afmaken. Ik heb de beelden van Van Damme teruggezien (Hij scoorde de 3-1, maar het doelpunt werd afgekeurd) en ik weet niet goed waarom het doelpunt werd afgekeurd.”

Ook in het slot had Lokeren het soms beter moeten uitspelen. “De tegenstander begon meer risico te nemen en wij konden het dan misschien beter uitspelen, maar ik ben zeer tevreden met het resultaat. We hebben in de laatste zes wedstrijden maar één keer verloren en na Westerlo was alles ineens weer slecht volgens sommige mensen. We moeten rustig blijven en verder werken de komende weken”, concludeert De Boeck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties