Obbi Oularé kijkt uit naar Club Brugge-Standard: "Brugge blijft speciaal"

Obbi Oularé kijkt uit naar Club Brugge-Standard: "Brugge blijft speciaal"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Obbi Oularé kijkt uit naar zondag. Dan keert hij met Standard voor even terug naar het Jan Breydelstadion, waar de topper tussen de nummers een en twee uit de klassering gespeeld wordt. Voor de nog altijd amper 23-jarige spits blijft de match op Club Brugge met stip aangeduid.

Obbi Oularé zal zondag wellicht spelen tegen Club Brugge, de ploeg waarvoor hij zijn debuut maakte als profvoetballer. Daar mogen we toch vanuit gaan, aangezien Duje Cop afgelopen donderdag in Frankfurt speelgelegenheid kreeg van Michel Preud'homme. Bovendien ligt Renaud Emond in de lappenmand en heeft de Uruguayaan Felipe Avenatti het vooralsnog moeilijk om zich door te zetten bij de Rouches.

Voor de robuuste spits wordt het zondag alvast geen wedstrijd als alle andere. "Brugge blijft speciaal, het is altijd leuk om er te spelen", vertelt Oularé aan Het Belang Van Limburg. "Bovendien is het een topper tussen de nummer een en twee uit de competitie. We zullen vol voor een goed resultaat gaan. Niet verliezen zou al niet slecht zijn, het seizoen is nog lang!"

Na een zoveelste blessure maakte Oularé vorig weekend terug speelminuten in het elftal van Preud'homme, al is hij nog niet topfit. "Ik voel me fysiek goed, ik zit lekker in mijn vel. Al moeten we zeker niet te snel gaan", besluit Oularé.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties