Sinan Bolat zag een groot verschil met het Antwerp van de voorbije weken

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit Antwerpen
| 1 reacties
Sinan Bolat zag een groot verschil met het Antwerp van de voorbije weken

Na drie competitiewedstrijden zonder zege en de moeizame kwalificatie tegen Lokeren in de Beker van België heeft Antwerp een deugddoende overwinning geboekt. Sinan Bolat was een tevreden man na de partij en hij zag een groot verschil met de voorbije weken.

Zowel tegen Oostende (1-1), Standard (2-2) als tegen KV Mechelen (3-1 nederlaag) kwam Antwerp op voorsprong, maar slaagde het er niet in om die gedurende 90 minuten vast te houden. Tegen Kortrijk scoorde RAFC opnieuw als eerste, maar nu volgde er wel een driepunter.

Winnaarsmentaliteit kweken

“De voorbije weken zakten we op de een of andere manier steeds terug na die voorsprong, was het te laks en dachten we dat het wel vanzelf ging gaan. Nu zijn we na die goal toch druk blijven zetten en hebben we geprobeerd om te blijven voetballen”, merkt Bolat een groot verschil met de drie matchen zonder zege.

“Je mag nog zo veel individuele kwaliteiten hebben, maar als je die winnaars- en vechtersmentaliteit niet voor de dag kan leggen, dan kom je er niet. Dat moeten we met de nieuwe jongens ook kweken, maar dat vergt tijd en dat komt er alleen maar door matchen te spelen en te winnen”, besloot de Turkse doelman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties