Ex-Genkenaar krijgt meteen zijn plaats in Best XI van MLS

Ex-Genkenaar krijgt meteen zijn plaats in Best XI van MLS

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alejandro Pozuelo doet het uitstekend in Amerika. In die mate zelfs dat hij een plaats heeft gekregen in de Best XI van de Major League Soccer (MLS). Hij staat er in mooi gezelschap.

De 28-jarige Spanjaard met de fluwelen baltoets doet het dit seizoen uitstekend bij zijn club Toronto. Hij scoorde al twaalf keer en gaf 7 assists in 30 wedstrijden. 

Pozuelo schoot vorige week in hoogst eigen persoon zijn club naar de halve finale van de play-offs Eastern Conference. Daarin nemen ze het op tegen Atlanta United, dat onder leiding staat van Frank De Boer. De winnaar neemt het in de finale op tegen de winnaar van Los Angeles FC tegen Seattle Sounders FC.

Met een knap animatiefilmpje maakte de MLS zijn beste elftal bekend. Alejandro Pozuelo staat tussen mooi gezelschap. Dit is het elftal: Mannone (Minnesota, ex-Arsenal), Robinson (Atlanta United), Opara (Minnesota), Zimmerman (Los Angeles FC), Pozuelo (Toronto), Gil (New England Revolution), Atuesta (Los Angeles FC), Moralez (New York City FC), Vela (Los Angeles FC), Martinez (Atlanta United) en ene Zlatan Ibrahimovic (Los Angeles Galaxy).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties